Geld verdienen

Geld verdien nieuws


05-03-2009: MoneyMiljonair in een nieuw jasje!
Toen wij gister gingen kijken over er acties waren op MoneyMiljonair om te geld verdienen zagen wij ineens een geheel nieuwe website! Onaangekondigd heeft dit top spaarprogramma haar hele website verfrist. Het spaarprogramma welke al jaren op de markt is vond het blijkbaar nodig om van stijl te veranderen en geef ze eens ongelijk! Een leuk logo en een strakke en moderne stijl trekt veel leden naar de website, deze leden kunnen zich ook direct via de hoofdpagina registeren! Heel makkelijk dus!

Wij hebben al vele euro's van dit spaarprogramma ontvangen en vinden het erg leuk dat de website nieuw is. Naast de layout is het ledensysteem ook geheel verfrist en zijn er nieuwe opties. Wacht niet langer en bekijk de nieuwe site, nog niet lid? Meld je aan! Kijk in de toplijst spaarprogrammas.

24-02-2009: Jongeren eerste slachtoffers van de crissis.
Onze economische crissis is in volle gang en uit onderzoek is gebleken dat vooral jongeren hier het slachtoffer van zijn. Ik hoor u denken, jongeren!? Ja jongeren. Dit omdat jongeren vaak werken met een contract welke niet is en dit goedkope krachten zijn die relatief eenvoudig de deur gewezen kan worden. Het aantal werkloze jongeren stijgt hiermee aanzienlijk en deze zijn massaal opzoek naar banen.

Een oplossing voor jongeren om toch een beetje geld te verdienen is meedoen aan spaarprogramma's! Hiermee kunnen deze vanaf thuis toch wat euro's verdienen voor een extra feestje elke maand. Wij hopen dat de economie bij zal trekken en dat jongeren niet het slachtoffer hoeven te zijn van wat er in andere landen fout wordt gedaan. Wij wensen u veel succes met geld verdienen!

15-02-2009: Hoe was jouw 2008?
Wij zijn benieuwd naar jouw verdiensten in 2008 met het internet. Wij hebben zeker niet stilgezeten in 2008, ons sitenetwerk is uitgebreid en momenteel beschikken wij over de grotere geld verdienen campagnes. Wat ons is opgevallen is dat er het laatste jaar een explosieve stijging is geweest van het aantal spaarprogramma's wat niet ten goede is gekomen van het vertrouwen in de GPT-markt. Helaas vinden veel bedrijven het interessant om een gpt te starten en deze net zo hard weer te eindigen. Gelukkig zal u op onze site deze geld verdien sites niet vinden, wij plaatsen de bedrijven die al langere tijd op de markt zijn en hun diensten wel hebben bewezen!

Hoe was uw jaar? Veel verdient met GPT of met gerelateerde onderwerpen op internet? U kunt uw reactie insturen via het contactformulier en als u wilt zullen wij deze hier plaatsen!

15-02-2009: Vanaf vandaag kunt u nieuws lezen op GeldParadijs.nl!
Na een aantal maanden vrijwel weinig wijzigingen aan GeldParadijs hebben wij besloten de site weer nieuw leven te brengen. Vanaf vandaag kunt u regelmatig leuke, opvallende of speciale nieuwsberichten lezen uit de wereld van het geld verdienen. Onze redactie zal regelmatig de aparte berichten uit de pers plukken en deze op deze website een plaatsje geven.

Door de opfrissing van de website hoopt GeldParadijs.nl weer 1 van de grotere sites te worden op het gebied van geld verdienen op interinet. Hoe? Simpel! Wij gaan de komende tijd veel informatie, nuttige tips en andere onderwerpen toevoegen om de website zeer aantrekkelijk te maken voor zowel beginners als gevorderden!